×
اطلاعات بیشتر باشه، مرسی برای ارائه بهترین تجربه کاربری به شما، ما از کوکی ها استفاده میکنیم

gegli

❤⭐من و تو⭐❤

-_-دوست -_-وطن -_-خدا

× اعراب چهار ده قرن پیش به پارسیان حمله کردند و جنگ در گرفت ⊙⊙⊙⊙ عرب ها جنگ را بردند و اینک بعد از هزار و سیصد و اندی سال ملت ایران زمین وقتی یاد این به این موضوع میرسند واکنش نشان میدهند ⊙⊙⊙⊙ عرب و فارس (پارس) هردو بنده تو هستیم ای یگانه خالق هستی ❤❤❤ و فرق ندارد چه رنگ و زبان و فرهنگ و خاک و... همه بنده تو و در محظر تو یکسان مگر در اعمالمان نه نژاد یا رنگ و ثروت... ... و فاصله از من تا تو به اندازهٔ یک رگ گردن و آرزویم لمس توست ای بخشنده و مهربان ☀❤❤❤☀
×

آدرس وبلاگ من

ehsanazad.goohardasht.com

آدرس صفحه گوهردشت من

goohardasht.com/salare63

?????? ???? ?????? ???? ????? ????? ??? ????
× ?????? ???? ???? ?? ???? ????? ????? ??? ????

(♡˙چرا˙♡)

 این متن نه کپی شده و نه از منبعی تقلید!این متنیه که درک و بعدش نگارش شده.


زندگی یک هدیه از طرف پروردگاره به ما انسان ها و ما باید در هر شرایطی شکرگذارش باشیم 

زیرا قدرت تصمیم گیری که ما انسان ها را از دیگر موجودات زنده متمايز میکند اولین هدیه پروردگار بخشنده مان است و کفایت میکند  لحظه به لحظه از زندگى نغمه شکر گذاری از خداوند بخشنده و مهربان سر دهیم

.

بریم سر اصل مطلب :

در مسیر زندگی انسان محال است که چون و چرا راه نیندازد!

این چرا گفتن ها برای هر انسانی با مخاطب یا مخاطبان یا با خودش میتواند باشد.

.

اگر چرا گفتن را زیر ذربین بگذاریم و قدری به آن فکر کنیم در نگاه اول موضوع ساده ای به نظر می آید ولی "این سئوال که:((چرا)) انسان به دنبال جواب ((چرا ))هایی که از خودش میپرسد میرود؟"قدرى پیچیده میشود! ؟

.

(چرا من)) را سئوال کردن از خود تصور میکنیم و آن را چرا من مینامیم! بحث ما در واقع آن دسته از چرا گفتن هایی است که هر انسان داراى درک و فهم ازخود میپرسد.

به نظر من "((چرا من)) زمانی در مسیر درست و سازنده قرار میگیرد که علیه مسائل واقعی باشد و همچنين آن صورت مسئله یا کم و زیاد شده،نقص یا تغيير کرده باشد" مثلا:از  لوله شیر بجاى آب شربت شره کند!؟:) ؛)

اما ((چرا  من))را در مواقع دیگری هم بکار میبرند که این نوع سئوال از خود که در ادامه به آن میپردازیم مضر و مخرب زندگى فرد میشود.چرا که نه تنها باعث عصبانیت و حرص و جوش خوردن میشود حتی در فرد باعث بروز حس ناتوانی و ضعف وحقارت میشود زیرا بطور طبیعی انسان وقتی از مرحله چرا ودر نهایت باید به مرحله نتیجه گیری برسد و جواب را درک کند در غیر این صورت به این شرايط مبتلا میشود:

مثلاً:چرا خاله سغری قلبش درد میکند یا چرا داعش جنایت مرتکب میشود! ؟

در مواقعی هم چرا من شخصی تر میشود آنزمان که به کم و کاستی و فقدان خود نگرش پیدا میکنیم نه به تغيير و ضعفمان!💔💔💔چرا با مخاطب هم وقتی آلت دست دیوه بدذاته چشم و هم چشمی میشود مخرب اجتماع خانواده میشود.💔حالا به نظر شما باید به کدام حالت از چرا هایی که از خودمان میپرسیم توجه کنیم و دنبال جواب باشیم و به کدام حالت از چرا ها توجه نکنیم ودنبالش نرویم ؟

شنبه 5 آذر 1395 - 4:54:21 PM

ورود مرا به خاطر بسپار
عضویت در گوهردشت
رمز عبورم را فراموش کردم
آمار وبلاگ

14369 بازدید

26 بازدید امروز

40 بازدید دیروز

361 بازدید یک هفته گذشته

Powered by Gegli Social Network (Gohardasht.com)

آخرين وبلاگهاي بروز شده

Rss Feed

Advertisements